....::::WwW.ArTa1.Page.Tl::::....
  programe
 
Internet Explorer 7
Téléchargement
Internet Explorer 7
 
Microsoft Windows Defender
Téléchargement
WindowsDefender.msi
4,9 Mo
 
 
Lecteur Windows Media 11
Télécharger
Lecteur Windows Media 11
24,6 Mb
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Flash Desinfector

Repair AutoPlay on Driver

 

 

 

 

Virus Maker 2009

 

 

Boot Screen For XP & Vista

 

 

 

 

Team Viewer Remote Connection

 

 

 

 

Ilead DVD

 

 

 

 

Windows Vista Ultimate 80MB

 

 

 

 

Google Blank

 

 

 

 

Real Desktop Cool

 

 

 

 

159 Virus Removal

 

 

                

 

 

Kaspersky Internet Security 2009

 

 

 

 

Kaspersky Kye Finder

 

 

 

 

AVG AntiVirus 2009 FULL

 

 

 

 

Eset Internet Security

 

 

 

 
  

NOD32 AntiVirus

 

 

 

 

Adobe PhotoShop CS2

 

 

 

 

Adobe PhotoShop CS3

 

 

 

 

Adobe Reader9

 

 

 

 

Adobe Flash Player 9.0

 

 

 

 

Macromedia Flash 8

 

 

 

 

Macromedia DreamWaver 8

 

 

 

 

Macromedia Fireworks MX 2004

 

 

 

 

Mozilla 3  

 

 

 

 

Google Chrome

 

 

 

 

Internet Explorer 8

 

 

 

 

Opera 9.6

 

 

 

 

Microsoft Office 2003

 

 

 

 

Microsoft Office 2007

 

 

 

 

Microsoft FrontPage 2003

 

 

 

 

K-Lite Mega Codec4.1

 

 

 

 

Windows Media Player 12

 

 

 

 

Winamp 5.5 Full

 

 

 

 

DFX For Winamp

 

 

 

 

MP3-Converter

 

 

 

 

Windows Live Messenger 9.0 & MSN PLUS

 

 

 

 

Messenger 7.5 Portable

 

 

 

 

MSN Freezer

 

 

 

 

Magic Disk ISO

 

 

 

 

Winrar

 

 

 

 

Intenret Dowload Menager

 

 

 

 

Driver Genius 8.0

 

 

 

 

Deep Freeze 6

 

 

 

 

UnDeepFreeze 5-6

 

 

 

 

Perfect Keyloger

 

 

 

 

Record Desktop

 

 

 

 

Create Your Setup

 

 

 

 

LogMein Free

 

 

 

 

MAC Address Change

 

 

 

 

Photo-Impresion 4

 

 

 

 

YouTube Downloder

 

 

 

 

Speed Up My PC

 

 

 

 

TotalComander

 

 

 

 

File Zilla

 

 

 

 

Tune UP 2008

 

 

 

 

Licenco XP-n

 

 

 

 

Windows Blinds + Theme

 

 

 

 

Windows-FX

 

 
 
 
 
Komunikim
On-lin 
I ngjajshem si IE
Kolekcion nga Google 
Vrasje e S[iunve
Doktor per ID3 Tag-e
Degjues Muzike
Prigram per Chat
Data manager
Download manager
Flash & JavaScript shabllon
Ore
Shikimi i fotografive
Multimedia player
F irewall
Arhiver
+ per Internet Explorer
Konvertim ne MP3 format
Video codec
Alate Sistematike
Pastrues regjistrimi
CD/DVD Incizim
Ndales Spiware
Zmadhin fotografish
kontrollues
Kontroler per paisjet e  USB
Download menager
Karaoke player
Gjitha informacionet nga Procesori juaj
Desktop 
Telefono nga Interneti
Konvert mp3 formata
Video konvertor
Mail Client
Kerkes e shpejt ne Disk
SWF kreator
Let folje PC juaj
Kolekcioni  codecs
Incizim dhe punim fotove
Mates Km per Miun
Konvertim i mire
Gif & avi animator
Multimedia Player
4 desktop
Internet Client
Arhin digjitale
IE
Bene lojen tende
Windows 
Koha ne desktop
Optimizimi i sistemit
E client 
RAM & SWAP optmizime
Internet messneger
Mbrojtes Monitori
Internet arhive
Alarm
Video capture desktop
Kerkues...
Pastrues Virusesh & adware
Rekonstrukto video index
Desktop
Favorites per foldere
Udhtim ne Orbit
Ndrishim DVD IFO fajla
Shpejto ose Ngadalso lojen
IE-pluh in
 adware
Flash shablone
Google
Tekste pa pages
Streaming downloader
Radio & tv ne internet
Audio konvertor
Pastrues
Permbatja e diskut
DVD konvertor
windows
Audio kreator
Procesor
Benchmark, Video Capture, Screenshot
Paint
Nga foto ne video
Kontrol TFT monitor
Kthe filet e fshira
DVD u 3 hapa
Salon Frizuras dhe kosmetike
audio video codec
Anti spam filter per Outlook
Kontroll per protokolin e mrezhe
PDF Lexues
Internet client
Bowser, convertor, editor
Paket
per te dhenat
Internet Client
Kontrol totale e mrezhes
 messenger
 
Zone Alarm 7.0.722 Antivirus Antivirus i vitit 2007 Shkarko
XP TOOLS v6.8 Program i domosdoshem per cdo kompjuter - 2007 Shkarko
Win XP Manager 5.0.3 Program i domosdoshem per cdo kompjuter Shkarko
XSoftSpy SE Pastron kompjuterin tuaj nga Spyware Shkarko
NO Adware Pastron kompjuterin tuaj nga Spyware Shkarko
Speed Startup Shpejton kompjuterin tuaj Shkarko
ParetoLogic Anti-Spyware Shkarko
Winzip Pro 11 Shkarko
WINRAR 3.62 Shkarko
Software ne gjuhen shqipe Shkarko
 
 
Fjalorë Shqip-Anglisht Shkarko
Programi Drejtshkrimor Shqip Shkarko
Any DVD Converter Pro v.3.6.5  
 
 
 
 

Converter ProAny DVD Converter Pro është aplikacion “gjith-në-një”, si vegël konvertuese e cila ndihmon në konvertimin e të gjitha DVD skedarëve në te gjitha video formatet më të njohura, përfshirë këtu: DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI në MPEG ose MPEG-4 për iPod, iPhone, Zune, PSP, MP4 ose SmartPhone. Konvertimi bëhet me një shpejtësi dhe kualitet të shkëlqyer.

 
 
 
Kliko për shkarkim: Anу DVD Converter Pro
________________________________________________________________

 

Opera 9.6  
 
 
 

OperaOpera është një risi e shfletuesve të internetit. Veçoritë, shpejtësia dhe sigurimi (mbrojtja) do të ju ofrojn ndjenjën më të mirë të shfletimit që egziston. Më shum se 20 milion klientë e përdorin Operën si shfletues të tyre të preferuar sipas zgjedhjes së tyre. Ndjehuni të lirë që të shkarkoni dhe të gjykoni vetëm.

 
 
 
 
Kliko këtu për shkarkim.
 
Windows Speed Secrets  
 
Speed SecretsJu ofrojmë një libër elektronik, në të cilin mund të mësoni se si të rritni performansat e Sistemit operativ Windows XP ose Vista, në mënyrë të thjesht dhe efikase. Libri është në gjuhën angleze, dhe ka vetëm 25 faqe!
 
 
 
Kliko për shkarkim: Windows Speed Secrets
_________________________________________________________________
 
 
Kaspersky AntiVirus 2009
 
Kaspersky AntiVirus 2009Kaspersky AntiVirus 2009 është prodhimi i fundit i këtij Anti-Virus sistemi, zhvilluar nga kompania Kaspersky Labs. Veçoria kryesore e këtij versioni është kufizimi i të drejtave të aplikacioneve të ndryshmëm për hyrje në resurset e sistemit. Ndihmon në preventimin nga programet e dyshueshme dhe te rrezikshme, të cilat mund të bëjnë dëme të ndryshme në sistemin operativ gjithashtu edhe në integritetin e të dhënat tuaja të nevojshme. Ju ofrojmë edhe licencë, me të cilën mund ti përdorni të gjitha mundësitë e aplikacionit.
 
   Kliko për shkarkim: Kaspersky AntiVirus 2009
_____________________________________________________________
Internet Download Manager 5.14  
 
 
 
Internet Download ManagerInternet Download Manager (IDM) është vegël e cila e rrit shpejtësinë e zbritjes (download) deri në 5 herë, me mundësi për vazhdim dhe plan (schedule). Interfejsi i thjeshtë grafik e  bën Internet Download Manager-in mjaft të përshtatshëm dhe të lehtë për përdorim. IDM ka logjikë të ''mençur'' të zbritjes, me intelegjencë dinamike të segmentimit të skedarëve dhe një teknologji të sigurtë përshpejtuese të zbritjes së multi-pjesëve, por sigurisht se një nga mundësitë më të mira që i ofron ky aplikacion, është edhe ''vazhdimi'' i zbritjes së datotekave nga aty ku kan ngelur.
 
  Ndryshimet e versionit 5.14 build 5
- Integrim i shfletuesit Google Chrome
- Përmirësimi i të gjitha gabimeve në versionet e mëparshme
 
Kliko për shkarkim: Internet Download Manager
______________________________________________________________
Windows Media Player 11 Codecs Pack  
Software
 
 
Windows Media Player 11 CodecsNëse ndonjëherë ju ka ndodhur që të hapni ndonjë skedar (file) në ndonjë media player dhe i njejti nuk është lëshuar, atëherë kjo është një përgjigje e kërkesave tuaja. Windows Media Player 11 Codecs pack, bën instalimin e kodekëve që i kërkon media playeri, për lloje të ndryshme të media skedarëve. Paketa e kodekëve përkrah këto lloje të formateve: Audio CD, DVD, (S)VCD dhe XCD, 3GP, AAC, AC3, APE, AVI, DivX, 3ivx, DAT, h.264, x264, AVC, Nero Digital, DTS, FLV, FLAC, HD-MOV, MPEG-1, MPEG-2, M4A, MPC, MP3, MP4, MO3, MOD, MKV/MKA, MTM, OFR, TTA, OGG/OGM, S3M, Vorbis, VOB, WavPack, ATRAC3, XviD, MX, WV, dhe UMX.
 
 
_____________________________________________________________
FairStars Recorder 3.18
 
 
 
FairStarsFairStars Recorder, është aplikacion real-time audio regjistrues, i cili ofron mundësi profesionale me mbështetje të plotë për këto lloje të audio formateve: WMA, MP3, OGG, APE dhe WAV. Ka mundësi të bëj inçizimin e zërit në mënyrë direkte nga kartela e zërit, nga mikrofoni ose nga in-line jack-u me kualitet mjaft të lartë. Mund të përdortet për ''rrëmbim'' të zërit, përfshirë muzikë, dialog nga ndonjë skenë filmike, live radio etj.
 
 
Zërat e ''kapur'' mund të ruhen direkt në WMA, MP3, OGG, APE ose WAV format. Si shtesë, ky aplikacion përmban edhe ID3 tag editor (botues) dhe programin për inçizim. Mundësitë shtesë përfshojnë Silent Detector, kufizim për madhësinë e datotekave, hap-pas hapi demonstrim për inçizim etj.

Vërejtje: gjatë inçizimiz nga mikrofoni ose in-line jack-u, zgjidhni opcionin ''Autosetting'' në faqen ''Advanced'' - gjë që në mënyrë automatike largon zërat nga ambienti.

Kliko për shkarkim (madhësia 3.5 MB): FairStars Recorder
 
___________________________________________________________________
avast! antivirus Professional Edition 4.8  
 
 
 
AvastAntiVirus 4.8 ProfessionalALWIL Software ju ofron zgjidhje te specializuara për PC-në tuaj. Produktet e ALWIL Software përmbajnë një kombinim me performanca të larta, përfshirë këtu edhe !avast Anti-virus professional. Ky sistem Anti-virusi është shpërblyer si "Advanced+" në bazë të testeve të ndryshme nga Anti-Virus kompanitë krahasuese. !avast Anti-virusi në vehte ka të inkuadruar anti-spyware teknologjinë e sertifikuar nga West Coast Lab’s Checkmark, gjithashtu edhe anti-rootkit dhe mundësi të forta vet-mbrojtëse të cilat sigurojnë që programet dhe të dhënat tuaja të jenë gjithmonë të mbrojtura. Programi është si version trial por ne ju ofrojmë disa numra serial, me të cilët do të mund ta regjistroni dhe ti përdorni të gjitha mundësitë që i ofron ky Anti-virus!
 
!avast AntiVirus Professional Edition 4.8 mund ta regjistroni me këto serial numra:
 
  • W5528733R9942A0911-8NM6FXWV
  • W8125121R9971A0910-EYM5L137 ose
  • W5758865R9972A0911-4UUA4Z7H 


Kliko për shkarkim: !avast Anti-Virus 4.8 Professional
____________________________________________________________________
Camtasia Studio 6.0
E Enjte, 25 Dhjetor 2008 01:15
Camtasia Studio 6.0Camtasia Studio 6.0 është një zgjidhje profesionale për inçizim, editim dhe shpërndarje të videove në Web, CD-Rom, media player, gjithashtu edhe në iPod. Me ndihmën e këtij aplikacioni shumë leht mund të bëni inçizimin e desktopit tuaj, Power Point prezentimeve, webcam videove për të krijuar tutoriale të ndryshme etj.
 
 
 
 
 
Kliko për shkarkim: Camtasia Studio 6.0
_______________________________________________________________________

 

       
ABBYY FineReader 9.0
E Martë, 27 Janar 2009 01:05
Fine Reader 9.0ABBYY FineReader është aplikacion inteligjent, mjaft i lehtë për përdorim, i cili përdorë teknologjinë OCR (Optical Character Recognition) që shërben për njohjen e karakterëve. Është një zgjidhje ideale për përdoruesit profesional, të cilëve u mundëson një punë të shpejtë dhe mjaft praktike. Ky aplikacion siguron një funksionalitet të shkëlqyeshëm për konvertimin e imazheve nga skeneri, kamera digjitale, fax-i etj, me mundësi për editim dhe kërkim në skedare. Mund të bëj konvertimin e skedarëve në formate të ndryshme të aplikacioneve, si që janë: Word, Excel, PDF etj. Gjithashtu ka një mbështetje të gjërë në ''njohjen'' e shumë gjuhëve përfshirë këtu edhe gjuhën Shqipe.
 
 
Kliko për shkarkim: ABBYY FineReader 9.0
______________________________________________________________________
               
Skype 4.0
E Mërkurë, 04 Shkurt 2009 18:04
Skype logoËshtë paraqitur versioni final i Skype 4.0, i cili ndër të tjerash sjell mundësinë për full screen video biseda dhe kualitet më të mirë të zërit, përfshirë këtu edhe video. Gjithashtu nga novitetet e këtij versioni është edhe mundësia për lidhje direkte të video bisedave, para se me herët të bëhet lidhje me zë. Përpos tjerash, është implementuar edhe audio kodek i ri, i cili mundëson kualitet më të mirë të zërit dhe videos duke përdorur 50% nga gjithe bandwith-i si dhe interfejsi i ri, në të cilin shumë leht do te adaptoheni.

 

 
 Kliko këtu për shkarkim!
____________________________________________________________________
Historia e popullit Shqiptar
E Mërkurë, 04 Shkurt 2009 20:28
Flamuri ShqiptarShqiptarët nuk kanë një histori të mbushur me triumfe e mposhtje popujsh, nuk kemi një histori superfuqish, megjithatë ne kemi një histori ndërt më të lashtat e rajonit tonë... Me kënaqësi ju ofrojmë të gjithë shqiptarëve kudo që janë këtë përshkrim të plotë të historisë së Shqipërisë përgatitur nga Akademia e Shkencave Shqiptare.
 
 
 
 
Kliko për shkarkim: Historia e popullit Shqiptar
________________________________________________________________________
 
Windows XP SP3 (January 2009)
E Martë, 03 Shkurt 2009 02:06
Windows XP XP3 January 2009Ju sjellim një kopje të Windows XP SP3 i cili në vehte ka të integruara të gjitha freskitë (updates) e fundit. Përpos freskive të fundit, ky version ka të integruar Internet Explorer 7 dhe Windows Media Player 11. Është i testuar dhe kalon WGA testin për licencë që do të thotë se mund të marrë edhe freskitë e tjera që ofrohen nga Microsofti. Është i paketuar në ISO skedarë, andaj për inçizimi në CD ose DVD, ju preferojmë PowerISO ose ndonjë tjetër aplikacion i cili mbështet formatin .iso.
 
 
 
 
 
 
 
 
Për instalim përdorni këtë numër serial:  V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J
 
Kliko për shkarkim: Windows XP SP3 (January 2009) (636 MB) 
___________________________________________________________________

 

        
Mozilla Firefox 3.0.6
E Enjte, 05 Shkurt 2009 22:52
 

Mozilla FireFox 3.0.6Programuesit nga Mozilla kanë lëshuar versionin më të ri të shfletuesit të 
tyre të internetit (Firefox 3.0.6)i cili rregullon disa lëshime të sigurisë të cilat janë
 paraqitur në versionet e mëhershme. Lëshimi më i madh është gjetur 
në makinën e Firefoxit - JavaScript Engine, e cila ka mundësuar nisje të 
paautorizuar të programeve në kompjuterin e viktimës.

 
 
Ky lëshim përveç Firefoxit ka përfshirë edhe klientin e e-mailave (mail client) Thunderbird dhe SeaMonkeyn.Arnimi i parë i sivjetmë i Firefox në të njëjtën kohë rregullon edhe pesë lëshime tjera më të vogla.
Pos rregullimit të gabimeve të përmendura versioni i ri do të duhej të ofrojë stabilitet më të mirë me shtojcat, siç ështëAdblock Plus.
 
Për shkakrim, kliko këtu
_________________________________________________________________________
Fjalor Shqip - English & anasjelltas
E Martë, 28 Tetor 2008 00:12
Kompania e njohur amerikane Lingvosoft, paraqet fjalor Shqip - Anglisht dhe anasjelltas. Ky version është për Desktop përdoruesit edhe pse qëllimet e vet prodhuesit janë që ky aplikacion të mund të përdoret edhe për SmartPhone, Pocket PC etj. Lingvosoft Dictionary paraqitet në 45 gjuhë të tjera, me qëllim të rritjes së përkthimit të aplikacionit. Fjalori përmban rreth 400 000 fjalë dhe fraza, por është mjaft karakterisitk nga mundësia për të shtuar edhe fjalë të reja.
 
Kliko për shkarkim: LingvoSoft
__________________________________________________________________________
 
Microsoft Office 2007 Enterprise
E Shtunë, 31 Janar 2009 02:51
Microsoft Office 2007Microsoft Office 2007 është versioni i fundit nga platforma e Microsoft Office. Ky version përmbanë tipare të reja që e bën te dallohet nga versionet me te vjetra si që është edhe interfejsi i ri grafik i quajtur si "Fluent User Interface", ndarja e menysë dhe mjeteve të punës në tabe etj. Office 2007 është kompatibil me Windows XP SP2 dhe SP3, Windows Server 2003 SP1 ose Windows Vista. Ky version në vehte ka të inkuadruar këto aplikacione: Word, Excel, PowerPoint, Access, Groove, Info Path, OneNote, Outlook dhe Publisher.
 
 

 

 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=